Mød os

Måske har du brug for en enkelt samtale i telefonen? Måske har du brug for et længere samtaleforløb? Måske har du brug for at tale med andre unge i samme situation? Lad os sammen finde ud af, hvordan vi kan støtte og hjælpe dig bedst muligt. Vi sidder klar til at tage godt imod dig.

Vores tilbud

I vores afdelinger i København, Aarhus, Odense og Helsingør tilbyder vores psykologer hjælp gennem individuel terapi og gruppeterapi til børn og unge fra 13 til 19 år, hvis forældre er alvorligt syge. Hjælpen er gratis og alle har tavshedspligt.

Ikke alle teenagere med syge forældre har brug for psykologhjælp. Mange klarer sig med støtte fra deres netværk – familie, venner eller kæreste.

Det kan være svært selv at vide, hvornår man har brug for hjælp. Hvis du er i tvivl om, hvilken hjælp, DU har brug for eller om Børn, Unge & Sorg har et tilbud til dig, så kontakt vores psykologrådgivning ved at udfylde skemaet nederst på siden.

Er du ikke teenager, men lidt ældre eller yngre? Eller er det din søster eller bror, der er syg? Så kontakt Børn, Unge & Sorgs psykologer her.

Unge hjælper unge
I Børn, Unge & Sorg har vi en gruppe unge frivillige tilknyttet. De frivillige har alle haft sygdom og sorg inde på livet, men er kommet godt videre. De bruger nu deres erfaringer til at støtte andre unge, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde.

Hvis du har brug for at tale med en af vores frivillige om det, du oplever som ung pårørende, kan du komme i kontakt med dem gennem Sorglinjen på tlf. 70 209 903 – de unge frivillige sidder klar alle ugens dage kl. 17.00-21.00, også i weekenden! Du kan også chatte med en ung frivillig i samme tidsrum her.

Teamet

Hos Børn, Unge & Sorg møder du dygtige og erfarne medarbejdere, der er vant til at tale med unge om sygdom i familien. Vi har 20 års erfaring i at hjælpe pårørende børn og unge. Vi er ca. 40 ansatte og mange af dem er psykologer. Du kan møde nogle af dem her:

Tina
Psykolog

Thomas
Psykolog

Marie
Psykolog

Brug for hjælp? Kontakt os!

Udfyld skemaet – så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.