Privatlivspolitik

Når du besøger Erduokay.dk og bruger vores online rådgivning betror du os dine personoplysninger. 

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke oplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvilke rettigheder du har over dine oplysninger, og hvordan du kan få opdateret eller slettet dine oplysninger. 

 

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os? 

Fonden Mødrehjælpen er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig på erduokay.dk/moedrehjaelpen
Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, ønsker at få rettet eller slettet dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Kontaktoplysninger:
Fonden Mødrehjælpen
Abel Cathrines Gade 13
1654 København V
E-mail: moedrehjaelpen@moedrehjaelpen.dk.
Telefon: 33 45 86 00 

 

Data fra testen samt kontaktformular på hjemmesiden:

De oplysninger du selv giver i testen og/eller i kontaktformularen, bliver sendt krypteret til en database, hvor vi kan tilgå oplysningerne. Hvis du har tilmeldt dig vores gruppetilbud, vil vi kontakte dig, hvis du har bedt om dette. Oplysninger bliver slettet fra hjemmesiden.

Oplysningerne bliver ikke delt med andre og kan kun tilgås af relevante medarbejdere hos Mødrehjælpen. Du kan altid få aktindsigt i de oplysninger vi har registreret om dig ved at kontakte os på 33 45 86 00 

 

Chat

Al rådgivning på erduokay.dk er som udgangspunkt anonym, og du bestemmer selv, hvilke oplysninger, du deler. 

Når du chatter med os, har rådgiverne ikke adgang til din IP-adresse. IP-adressen er tilgængelig for vores chatudbyder, mens samtalen er i gang og i 12 timer, efter at chatsamtalen er slut. 

Varer din rådgivning længere end 15 minutter, kan vi desuden registrere andre almindelige oplysninger som fødselsår og årsag til din henvendelse. Disse oplysninger registreres anonymt og kan ikke henføres til dig. Formålet er at kunne føre dokumentation i forhold til offentlige bevillinger, donorer og samarbejdspartnere og for at kunne føre statistik til brug for løbende udvikling og forbedring af vores rådgivningstilbud. 

Retsgrundlaget for behandlingen af dine data er væsentlige samfundsinteresser og retlig forpligtelse jf. EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra c og f og art. 9, stk. 2, lit g. 

 

Kontakt til kommune eller politi 

I nogle situationer har Mødrehjælpens rådgivere pligt til at kontakte enten den kommune, hvor et barn bor i eller politiet. Det vil være i de situationer, hvor et barn udsættes for vold eller andre alvorlige overgreb eller hvis vi bliver bekendte med, at en person er i livsfare. jf Serviceloven § 154, straffeloven § 141 og 253, EU Persondataforordningens Artikel 6, stk. 1, litra c. 

Læs mere om Mødrehjælpens privatlivspolitik og behandling af data her 

Klik for at komme hurtigt væk fra siden (åbner dr.dk/ultra). Du kan også slette dine spor på computeren.