Om os

Erduokay.dk er et samarbejde imellem Børn, Unge & Sorg, Psykiatrifonden og Mødrehjælpen. Vi er gået sammen om at hjælpe børn og unge, der ikke er okay.

Bedre hjælp til voldsudsatte børn og unge

På erduokay.dk har Mødrehjælpen lavet et univers, hvor voldsudsatte børn og unge kan spejle sig i andre børns historier og få en tryg kontakt til professionel rådgivning.

Mødrehjælpen har også et rådgivningsunivers for voksne. Her kan du læse mere om vold og om mange andre udfordringer, man kan have som forælder.

Læs mere på Viden og Råd.

Er du voksen og bekymret for et barn?

Her kan du som forælder, eller voksen med en bekymring for et barn i omgangskredsen, læse mere om hvordan du kan støtte barnet.

Viden og Råd, er fyldt med artikler om blandt andet vold i familien.

Er du forælder?

Så kig ind på Holdepunkts artikel, lige her.

Her kan du læse mere om, hvordan du bedst støtter dit barn efter besøget på erduokay.dk. Her kan du også finde råd og vejledning i forskellige artikler om vold i familien.

Er du tæt på en familie, hvor der foregår vold?

Det er svært at stå på sidelinjen med en bekymring om, at et barn oplever vold derhjemme. På Mødrehjælpens hjemmeside kan du læse en artikel med råd til, hvordan du kan gribe din bekymring an og bedst muligt støtte barnet.

Læs mere her.

Har du brug for at snakke med nogen?

Holdepunkt, er Mødrehjælpens rådgivning for voksne. Her kan du vende dine bekymringer og tanker, med en professionel rådgiver.

Læs mere her.

eller ring direkte til rådgivningen på 
33 45 86 00

Klik for at komme hurtigt væk fra siden (åbner dr.dk/ultra). Du kan også slette dine spor på computeren.